Help / The Help Forum

This thread was closed automatically due to a lack of responses over the last month.

Hot Topics

[Official Thread] Have an idea for Flickr? Share it here.
Latest: 11 hours ago
New Flickr Notifications Center and Settings available to all members.
Latest: 1 week ago
[Updated April 26, 2021] Flickr is moving payments to Stripe
Latest: 10 months ago
Welcome to the Flickr Help Forum! Click here to get started and to read our Forum Guidelines.
Latest: 16 months ago

 

Current Discussion

No pictures photostrip or else!
Latest: 2 hours ago
Groups you admin notification
Latest: 3 hours ago
[Acknowledged by Flickr Staff] Recent Activity & Notifications - Very slow loading!
Latest: 6 hours ago
Limitations of new Notifications page
Latest: 7 hours ago
[Acknowledged by Flickr Staff][Old Bug] FlickRiver Badges not visible in Pool About pages [(BETA or No Beta view)]
Latest: 8 hours ago
Deleting group invitation notifications
Latest: 9 hours ago
Want to be appointed administrator
Latest: 10 hours ago
No photos?
Latest: 11 hours ago
"Block" someone?
Latest: 13 hours ago
Searches with non-English charaters like å, ä or ö return zero results
Latest: 15 hours ago
New geofence not applicable to existing pics – geofenced area still visible...
Latest: 20 hours ago
Albums chaos. The 'organise' feature not working. Strange 'bot' activity
Latest: 28 hours ago
More...

Search the Help Forum

There was an error and photos were not saved

norlightpress says:

Just uploaded my first video to FLICKR and can't add it to an existing album.

I get this message when I go to SAVE.

There was an error and photos were not saved: <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>


I had this problem before after creating the album and adding images to it. I got around it by creating a new album from scratch - but I don't want to do that this time.

What's going on?
Posted at 9:35AM, 22 July 2021 PDT ( permalink )

view photos

Flickr Staff

R L Catlow says:

norlightpress:

Hi there,

Sorry that you are having some issues uploading your content.

Shooting over an email now to see if I can help out,

Thanks!
Posted 2 months ago. ( permalink )

view photos

Viejito says:

Problem must have been temporary: I see several videos in OP’s album.
Posted 2 months ago. ( permalink )

This thread was closed automatically due to a lack of responses over the last month.

Subscribe to a feed of stuff on this page... Feed – Subscribe to help discussion threads