Help / The Help Forum

This thread was closed automatically due to a lack of responses over the last month.

Hot Topics

[Official Thread] Have an idea for Flickr? Share it here.
Latest: 13 hours ago
New Flickr Notifications Center and Settings available to all members.
Latest: 5 weeks ago
[Updated April 26, 2021] Flickr is moving payments to Stripe
Latest: 11 months ago
Welcome to the Flickr Help Forum! Click here to get started and to read our Forum Guidelines.
Latest: 17 months ago

 

Current Discussion

Sudden drop in overall views.
Latest: 44 minutes ago
Why can't we put cover pics that in our groups?
Latest: 6 hours ago
Going to "end" in Faves
Latest: 8 hours ago
Cannot Download Photos from Web Browser on iPhone
Latest: 8 hours ago
The "Your Inbox Appears Empty" bug strikes again
Latest: 9 hours ago
why my safe photos are beeing restriced by the bot?
Latest: 10 hours ago
[Acknowledged by Flickr Staff] Notifications - not showing older than 2hrs
Latest: 12 hours ago
Feed page vs. People page
Latest: 15 hours ago
iOS Flickr App
Latest: 25 hours ago
[Identified] No pictures photostrip or else!
Latest: 36 hours ago
[BUG] The "photos not in a set" filter isn't working in Organizr
Latest: 2 days ago
photos being stolen?
Latest: 2 days ago
More...

Search the Help Forum

Can't Change My Banner Photo

☼☼Jo Zimny Photos☼☼ says:

Just wondering if anyone else is having problems. The little white symbol has disappeared that you click to post a new photo.

Thanx
Posted at 1:45PM, 15 September 2021 PDT ( permalink )

view photos

☼☼Jo Zimny Photos☼☼ says:

Never mind, I see it's moved over to the left and is now covered with the three dots next to my name now.
Posted 5 weeks ago. ( permalink )
☼☼Jo Zimny Photos☼☼ edited this topic 5 weeks ago.

view photos

beverleyplaya says:

I have had this issue today, this afternoon and cannot change even with clicking on the three dots . . it just does not work . . !
Posted 5 weeks ago. ( permalink )

view photos

beverleyplaya says:

☼☼HAPPY AUTUMN☼☼:

I had opened a thread here with the same issue . . someone gave me this advice and it has worked :) worth a try !

try doing it with the Beta Groups Experience turned off.
Posted 4 weeks ago. ( permalink )

view photos

MabelAmber️***Pluto5339***MysteryGuest says:

☼☼HAPPY AUTUMN☼☼:

Just wondering if anyone else is having problems. The little white symbol has disappeared that you click to post a new photo.

Staff is on it:

www.flickr.com/help/forum/en-us/72157719857744088/#reply7...

If using the "more" menu (three dots) does not work for you, then in the meantime the fix is to go back to the old groups format:

www.flickr.com/help/forum/en-us/72157719857744088/#reply7...
Posted 4 weeks ago. ( permalink )

This thread was closed automatically due to a lack of responses over the last month.

Subscribe to a feed of stuff on this page... Feed – Subscribe to help discussion threads