Help / The Help Forum

Hot Topics

[Official Thread] Have an idea for Flickr? Share it here.
Latest: 14 hours ago
New Flickr Notifications Center and Settings available to all members.
Latest: 5 weeks ago
[Updated April 26, 2021] Flickr is moving payments to Stripe
Latest: 11 months ago
Welcome to the Flickr Help Forum! Click here to get started and to read our Forum Guidelines.
Latest: 17 months ago

 

Current Discussion

Sudden drop in overall views.
Latest: 20 minutes ago
Why can't we put cover pics that in our groups?
Latest: 7 hours ago
Going to "end" in Faves
Latest: 9 hours ago
Cannot Download Photos from Web Browser on iPhone
Latest: 10 hours ago
The "Your Inbox Appears Empty" bug strikes again
Latest: 10 hours ago
why my safe photos are beeing restriced by the bot?
Latest: 11 hours ago
[Acknowledged by Flickr Staff] Notifications - not showing older than 2hrs
Latest: 14 hours ago
Feed page vs. People page
Latest: 16 hours ago
iOS Flickr App
Latest: 26 hours ago
[Identified] No pictures photostrip or else!
Latest: 2 days ago
[BUG] The "photos not in a set" filter isn't working in Organizr
Latest: 2 days ago
photos being stolen?
Latest: 2 days ago
More...

Search the Help Forum

[Acknowledged by Flickr Staff] Thumbnail problem

david.dale53@yahoo.co.uk says:

When creating a new group or wishing to change the photo in the thumbnail of that group, this does not work as it use to. Once when clicked it came up and told you to choose a photo from your photostream. It does no longer do that so can you please see to it that this problem is addressed. Thank you.
Posted at 12:52AM, 17 September 2021 PDT ( permalink | reply )
R L Catlow (staff) edited this topic 5 weeks ago.

view photos

MabelAmber️***Pluto5339***MysteryGuest says:

I can confirm, the picking window stays blank. Nothing is clickable.

(Pending a fix, one work around is to go back to the old group format and change from there, which still does the job.)
Posted 5 weeks ago. ( permalink | reply )

view photos

mcnod says:

david.dale53@yahoo.co.uk:

Once when clicked it came up and told you to choose a photo from your photostream. It does no longer do that so can you please see to it that this problem is addressed.

Maybe a browser issue, which browser are you using? I can change the group icon, or add an icon to a newly created group, with ease using FF 92.0

If not a browser issue, perhaps an Ad Block issue.
Posted 5 weeks ago. ( permalink | reply )

view photos

Viejito says:

Have you tried temporarily turning the Beta Group Experience on or off?
It might work one of the two ways.

Edit: Now I notice that MabelAmber already suggested this...
Posted 5 weeks ago. ( permalink | reply )

view photos

Flickr Staff

R L Catlow says:

david.dale53@yahoo.co.uk:

Hi there,

I was also able to reproduce this. I have created a bug report with our engineer so we can get this looked into.

I will update this thread as soon as more information becomes available.

MabelAmber️***Pluto5339***MysteryGuest:

mcnod:

Viejito:

Thanks for jumping in!
Posted 5 weeks ago. ( permalink | reply )

view photos

MabelAmber️***Pluto5339***MysteryGuest says:

R L Catlow:

Thank you :)
Posted 5 weeks ago. ( permalink | reply )

view photos

sophieleigh1977 says:

I am having this issue also. This happened a few months ago.
Posted 3 weeks ago. ( permalink | reply )

view photos

Viejito says:

sophieleigh1977:

Did you try doing what was suggested above?
Posted 3 weeks ago. ( permalink | reply )

Subscribe to a feed of stuff on this page... Feed – Subscribe to help discussion threads