Help / The Help Forum

This thread was closed automatically due to a lack of responses over the last month.

Hot Topics

[Official Thread] Have an idea for Flickr? Share it here.
Latest: 14 hours ago
New Flickr Notifications Center and Settings available to all members.
Latest: 3 months ago
[Updated April 26, 2021] Flickr is moving payments to Stripe
Latest: 12 months ago
Welcome to the Flickr Help Forum! Click here to get started and to read our Forum Guidelines.
Latest: 18 months ago

 

Current Discussion

Underscore of pronouns in Flickr Mail
Latest: 3 hours ago
To staff: Re: submitting a report under contact button - original goes missing
Latest: 4 hours ago
[solved]How can I stop this spam?
Latest: 5 hours ago
My Group Disappeared
Latest: 5 hours ago
Please, help! I'm not receiving any email notification about activity on my account.
Latest: 8 hours ago
Cant share multiple days from camera roll?
Latest: 8 hours ago
[Acknowledged by Flickr Staff] Recent activity - Can we have it back? Please???
Latest: 9 hours ago
No photos in Camera Roll .
Latest: 16 hours ago
Structural Underreporting in Bell Icon
Latest: 16 hours ago
[Acknowledged by Flickr Staff] Extremely low views and faves
Latest: 22 hours ago
Sorting photos in albums - basic
Latest: 24 hours ago
[Resolved] Stats Sources Not Showing
Latest: 30 hours ago
More...

Search the Help Forum

Video Playback Issue

Ira, James, Soph & Cameron says:

Hi guys!

I just noticed that none of my baby videos that I have uploaded over the years play anymore. This has me rather upset, as they are precious snippets from my kids' lives and I have uploaded them here to make sure they will not be lost. Please tell me they are not totally lost to me?

The error message I am seeing is this:

The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.

I appreciate any help you can provide.


Ira
Posted at 1:04PM, 16 October 2021 PST ( permalink )

view photos

John Frattura says:

The first video that I tried to play, was this one:

www.flickr.com/photos/jani_family/14384668712/in/dateposted

And it played perfectly for me, and looked nice and clear. So if that is one of the videos you were referring to, I can tell you they're not lost or damaged. I don't know why they won't play for you though.
Posted 2 months ago. ( permalink )

view photos

MabelAmber️***Pluto5339***MysteryGuest says:

Ira, James, Soph & Cameron:

Please tell me they are not totally lost to me?

All the videos featuring the little boy singing and playing the guitar played flawlessly for me.

Suggest you clear your cache or use a different browser for testing purposes.

EDIT: Which operating system are you using? And which version?

Ira, James, Soph & Cameron:
This has me rather upset, as they are precious snippets from my kids' lives and I have uploaded them here to make sure they will not be lost. Please tell me they are not totally lost to me?

Are you saying Flickr is the ONLY location where you stored these videos? You have no local copies (so the originals)?
Posted 2 months ago. ( permalink )
MabelAmber️***Pluto5339***MysteryGuest edited this topic 2 months ago.

This thread was closed automatically due to a lack of responses over the last month.

Subscribe to a feed of stuff on this page... Feed – Subscribe to help discussion threads