View my DNA at bighugelabs.com

 

by_irma. Get yours at flagrantdisregard.com/flickr

 

Statr for Flickr daily graph

 

visited 21 states (9.33%)Create your own visited map of The World or determine the next president

   

by_irma's flickr score: 3476

 

Visitor MapCreate your own visitor map!

   

  

by_irma - View my recent photos on Flickriver

 

Anything and everything is possible.

Please pick up your copy here for display on your profile.

 

Anything and everything is possible.

Please pick up your copy here for display on your profile.

Read more
View all

Photos of Irma

Testimonials

Write a testimonial

Het fijnste van Irma is haar trouw - zowel aan haar eigen gevoel als aan haar contacten/vrienden: zij geeft haar waardering voor foto's die haar aanspreken altijd weer. Ik stel de eerlijkheid die ze altijd weer laat zien, erg op prijs! Zij houdt van minimalisme en van details in architectuur, en daarin komen onze sm… Read more

Het fijnste van Irma is haar trouw - zowel aan haar eigen gevoel als aan haar contacten/vrienden: zij geeft haar waardering voor foto's die haar aanspreken altijd weer. Ik stel de eerlijkheid die ze altijd weer laat zien, erg op prijs! Zij houdt van minimalisme en van details in architectuur, en daarin komen onze smaken overeen. Irma heeft oog voor dit soort foto's; je ziet dat in haar werk terug. Ook daarin herken ik de eerlijkheid; ik denk niet dat ze foto's plaatst die tegen haar gevoel indruisen. Al met al is Irma een prettig en betrokken mens, en daarnaast een goede fotografe, begiftigd met oog voor detail en compositie. Ik ben blij dat we elkaar door Flickr hebben leren kennen! Irma, het is me een eer en een genoegen :-)

Read less
September 29, 2009

صورك يا إيرما تنبض بالحياة، تعطي للمكان لمحة من شخصيتك، تجيدين اختيار الزمان و المكان المناسبين! كم هي رائعة صورك، بل و تمنحنا مشهدا سحريا قلما ننتبه إليه، في خضم الحياة اليومية. و ما كان هذا ليكن لولا عشقك للتصوير، فعلا: إيرما و التصوير الإحترافي لا يفترقان. وفقك الله.

January 12, 2009
Rissan says:

Denk je aan Irma dan denk je aan een sociaal ingestelde en enthousiaste fotograve die het fotograveren beoefend om andere mensen te ontmoeten. Naast het schieten van een mooie plaat staan de persoonlijke gesprekken bij haar ook hoog in het vaandel. Ze is de beroerste niet om je met raad en daad ter zijde te staan. Haar… Read more

Denk je aan Irma dan denk je aan een sociaal ingestelde en enthousiaste fotograve die het fotograveren beoefend om andere mensen te ontmoeten. Naast het schieten van een mooie plaat staan de persoonlijke gesprekken bij haar ook hoog in het vaandel. Ze is de beroerste niet om je met raad en daad ter zijde te staan. Haar foto's zijn een genot om naar te kijken.

Read less
October 15, 2007

Irma is een enthousiast mens. Ze kan mensen inspireren. Toen ik haar heb leren kennen, heeft ze mij gemotiveerd voor geocaching. Een mooie sport, die goed te combineren is met fotograferen. Een fantastische vriendin heb ik erbij gekregen.

September 26, 2007
Truus says:

Irma is een lieve hartelijk vrouw..die weet wat ze wil..ze kan heel goed met een ander meeleven en ze staat voor veel mensen klaar.. En natuurlijk maakt ze prachtige fotos...ze maakt ook speciale Irmafotos...hele goeie detial fotos..daar is ze een kei in... Irma vooral zo doorgaan..en blijf wie je bet...

December 9, 2006

Het is bijzonder aangenaam om met Irma mee op (foto)-reis te gaan... Haar oto's zijn verrassend, mooi en vaak heel origineel! En sinds de Flickrmeeting in 'mijn' Mechelen wéét ik dat ze buiten een goeie fotografe, ook een toffe 'madam' is!

November 24, 2006